По-рано тази седмица стана ясно, че 83-годишният Ал Пачино очаква ново

...
По-рано тази седмица стана ясно, че 83-годишният Ал Пачино очаква ново
Коментари Харесай

Съмнява ли се Ал Пачино, че последното му дете е негово

По-рано тази седмица стана ясно, че 83-годишният Ал Пачино чака ново бебе от 29-годишната си другарка Нур Алфала. Според TMZ обаче, актьорът очевидно не е вярвал, че към момента може да стане татко още веднъж и е желал ДНК тест.
 83-годишният Ал Пачино и 29-годишната Нур Алфала в очакване на първото си дете
Ал Пачино още веднъж татко на 83

Никога не е късно

Източници казват пред изданието, че Пачино е бил " шокиран " от новината, че Алфала е забременяла и че не е знаел, че тя чака дете от него до преди към два месеца. Те обясняват, че артистът в началото се съмнявал, че бебето е негово и изискал ДНК тест, с цел да се удостовери бащинството.

По всичко проличава, че Алфалла не е имала никакви колебания и се е съгласила да направи теста, който удостоверява, че Пачино в действителност е бащата на бебето.
 Снимка 620638

Бъдещият правоприемник ще бъде четвъртото дете за Пачино. Звездата от " Кръстникът " има щерка Джули Мари на 33  година от Ян Тарант и близнаци Оливия Роуз и Антон Джеймс на 22 година от Бевърли Д " Анжело. През години Пачино съобщи в свое изявление, че е доста предан на бащинството и е виновен към децата си.
 Коя е Нур Алфала - какво знаем за 29-годишната другарка на Ал Пачино
Какво знаем за 29-годишната другарка на Ал Пачино

Коя е Нур Алфала

Той постоянно е част от живота им, в случай че когато не е, това е разстройващо и за него, и за тях. Затова сме сигурни, че ще даде цялата си обич и на четвъртото си дете, колкото и време да успее да прекара с него.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР